News & Events

Modele de henna pe maini

Daca vrei inspiration Generala, cauta PE Mehndi designs, Indian-robes, site de mariage indien, ca sa enumeram doar cateva DIN Agnes de surSe. Daca vrei sa inveti, cel mai bun Tutorial l-am gasit la page Henna (care au si cele mai detaliate articole despre TEHNICA desenelor Mehndi), unde te invata, exact ca la caligrafie, toate arabescurile si modelele cu care Poti lucra: Linii simple, frante, serpuite, semicercuri, spirale, patratele, acolade, toate se pot folosi singure sau combinate pentru a face niste desene extraordinare. Un singur exemplu de ce se poate face pornind de la o Clasica Spirala: Vezi tutorialul complet la page Henna; Design: Catherine Cartwright-Jones in Bucuresti ITI Poti face desene cu Henna la un salon DIN Dorobanti (daca mai stiti si alte LocURI, dati-ne de stire), vezi pe site-ul lor ce modele au, unde sunt si cum te Poti programa. Preturile sunt aproximativ intre 20 si 80 de lei. Si, dupa cum se vede mai jos, nu e ceva interesant doar pentru fete:) Foto: Chele-henné lune, licenta CC cand spun henné nu ma se référer doar la lichidul sau pudra ce vopseste Parul si nu numai, Dar mai mult decat atat Henna (lawsonia inermis) este o planta folosita inca din antichitate pentru a face Design-URI PE Maini, pentru a vopsi Parul si unghiile. Henné este singura planta ce ne ajuta sa ne tatuam temporar. Numele in engleza “Henna” se deriva DIN arabicul حِنَّاء si este reprezentat de un arbust traditionale de 2,6 m. planta se cultiva in zoneLe tropicale si subtropicale in regiuni precum Africa, Asia de Sud in zoneLe semi-aride. Henna este cultivata pentru Uzul Comercial in zone precum UAE, Maroc, Yémen, Tunisie, Libia, Arabia Saudita, Egipt, Dar Si au Pakistan, Iran, Inde, Bangladesh, Afganistan, Somalie si Soudan. Henné este utilizata inca din Epoca bronzului cu scopul de a picta PE piele, de a vopsi Parul, unghiile, pielea si matasea. Dans divers colturi ALE lumii, este o traditie sa te vopsesti cu henné cu scopul diverselor Sarbatori. Henné mai este mentionata a fi si o planta medicinala in diverse carti pentru Medicina precum Ebers papyrus.

Pentru a picta PE piele, este nevoie de Henna sub forma de Pasta Care se lasa PE piele de la cateva Ore pana la o noapte intreaga. Dans functie de calitatea pastei, tipul de piele si cat timp este permis sa lasam pâtes PE piele, henné poate rezista PE piele de la cateva zile pana la o luna. Henné mai este utilizata pentru a mentine calitatea materialelor, iar Florile de henné sunt folosite inca din antichitate pentru obtinerea de parfum. Anul trecut am văzut PE Facebook Naomi prietene Care au rési în Proiectul henné voyage, o expoziție cu fotografii ALE picturilor cu henné PE piele. Arătau senzațional, picturi Complicate, de dimensiuni mari, ce expuneau pielea intr-un mod INEDIT. https://www.Facebook.com/hennajourney?fref=TS se procedeaza la fel ca mai sus pentru Pasta, Cu diferenta ca se mai poate adauga fie un galbenus de ou, fie Poutine ulei de Masline, iar pentru intarirea culorii-IAEC Negru. Daca ai Parul vopsit, sunt Sanse mari sa nu Prinda. Daca te vopsesti cu henné, sunt Sanse mari sa nu mai Prinda dupa aceea Alta Vopsea:) Pasta se intinde PE par si se lasa mult, de la 2 Ore in sus, iar Rezultatul depinde de pigmentul parului Tau si de calitatea prafului. Avantajul vopsitului cu Henna este ca nu Arde Parul, ci dimpotriva, il face mai Lucios si mai sanatos, te Scapa de matreata si de Caderea parului.

Doar henné Neagra, Cu adosul chimic (Vezi mai sus), poate fi Toxica si poate provocations alergii. Henné orientala e un produs Natural, folosit de femei de MII de Ani, si nu este nociv. Ca sa FII sigura totusi ca nu ai vreo alergie, testeaza-l inainte ca pe orice Alta Vopsea. Mai multe cu si despre henné:-hennapage.com-Mehandi.com, magazin Online de produse cosmetice pe baza de Henna si instrumentele necesare pentru Mehndi Într-un final m-am lămurit ce mi-AŞ Dori și am îndrăznit să Sun la Henna Journey si să ími fac o programare.